Mes vertiname jūsų privatumą

Naudojame slapukus siekdami pagerinti jūsų naršymo patirtį, teikti suasmenintus skelbimus ar turinį ir analizuoti srautą. Spustelėdami „Priimti viską“ sutinkate su mūsų slapukų naudojimu.

Tinkinkite sutikimo nuostatas

Naudojame slapukus, kad padėtume jums efektyviai naršyti ir atlikti tam tikras funkcijas. Išsamią informaciją apie visus slapukus rasite kiekvienoje sutikimo kategorijoje žemiau.

Slapukai, priskiriami kategorijai „Būtina“, yra saugomi jūsų naršyklėje, nes jie yra būtini norint įgalinti pagrindines svetainės funkcijas.... 

Visada aktyvus

Būtini slapukai reikalingi norint įgalinti pagrindines šios svetainės funkcijas, tokias kaip saugaus prisijungimo užtikrinimas arba sutikimo nuostatų koregavimas. Šie slapukai nesaugo jokių asmenį identifikuojančių duomenų.

Nėra slapukų, kuriuos būtų galima rodyti.

Funkciniai slapukai padeda atlikti tam tikras funkcijas, pvz., bendrinti svetainės turinį socialinės žiniasklaidos platformose, rinkti atsiliepimus ir kitas trečiųjų šalių funkcijas.

Nėra slapukų, kuriuos būtų galima rodyti.

Analitiniai slapukai naudojami siekiant suprasti, kaip lankytojai sąveikauja su svetaine. Šie slapukai padeda teikti informaciją apie tokius rodiklius kaip lankytojų skaičius, atmetimo rodiklis, srauto šaltinis ir kt.

Nėra slapukų, kuriuos būtų galima rodyti.

Našumo slapukai naudojami norint suprasti ir analizuoti pagrindinius svetainės našumo indeksus, kurie padeda užtikrinti geresnę lankytojų patirtį.

Nėra slapukų, kuriuos būtų galima rodyti.

Reklamos slapukai naudojami lankytojams teikti pritaikytus skelbimus pagal anksčiau lankytus puslapius ir analizuoti reklaminių kampanijų efektyvumą.

Nėra slapukų, kuriuos būtų galima rodyti.

Fermentum
Search
0 items €0.00
Login / Register
  • Pradžia
  • Parduotuvė
    • Lakto kultūros
    • Nokinimo kultūros
    • Koaguliantai
    • Koji, Miso
    • Tempeh
    • Natto
    • Fermentavimo įrankiai
    • Kiti priedai
  • Tinklaraštis
Menu
0 items €0.00
Click to enlarge
Pradžia Koji, Miso Koji kultūra (Yamabuki No.3)
Rokforo tipo sūrių raugas €8.00
Back to products
Baltojo pelėsio kultūra €8.00

Koji kultūra (Yamabuki No.3)

€8.40

Liko 10

Aprašymas

Tradicinė koji kultūra skirta ryžiams. Pasižymi stipriomis baltymųskaidymo savybėmis.

Tinka Koji Kin, Miso gamybai

Produkto kiekis – 3,5g. Šio kiekio užtenka 10kg žaliavos fermentuoti.

Kategorija: Koji, Miso

Panašūs produktai

Į krepšelį
Quick view

Koji kultūra (barley)

Koji, Miso
€8.40
Į krepšelį
Quick view

Koji kultūra (Suzuran)

Koji, Miso
€8.40
Į krepšelį
Quick view

Koji kultūra (sweet miso)

Koji, Miso
€8.40
Į krepšelį
Quick view

Koji kultūra (Yuki-komachi)

Koji, Miso
€8.40
  • Pristatymas ir taisyklės
  • Kontaktai
  • Apie mus
Facebook-f Instagram
Autoriaus teisės 2024 © Makt ir nėra. Visos teisės saugomos.
  • Pradžia
  • Parduotuvė
    • Lakto kultūros
    • Nokinimo kultūros
    • Koaguliantai
    • Koji, Miso
    • Tempeh
    • Natto
    • Fermentavimo įrankiai
    • Kiti priedai
  • Tinklaraštis
  • Login / Register
Pirkinių krepšelis
Uždaryti
Prisijungti
Uždaryti

Pamiršote slaptažodį?

Dar neturite paskyros?

Susikurti paskyrą
Pradėkite rašyti, kad pamatytumėte produktus, kurių ieškote.
Parduotuvė
0 items Krepšelis
Paskyra